Verzendkosten:
Verzending Nederland:
De verzendkosten binnen Nederland zijn €5.75
Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden

Verzending België / Duitsland:
De verzendkosten naar België / Duitsland zijn €8.75
Bestellingen boven de €60,- worden gratis verzonden

Verzending naar andere Europese landen is ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Afhalen:
Woon je in de omgeving van Arnhem of ben je toevallig in de buurt? Dan is het ook mogelijk je bestelling gratis bij ons af te halen. Neem wel eerst even contact met ons op om een geschikte tijd/dag te bespreken. Dan weten we zeker dat we elkaar niet mislopen.

 

Retourneren:
U kan binnen 14 dagen artikelen retourneren zonder opgave van reden. Wij vragen u vriendelijk om hiervoor contact met ons op te nemen via het contactformulier onder vermelding van uw factuur/ordernummer of het digitale formulier herroeping overeenkomst. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Wij zullen het bedrag uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten naar u overmaken, mits het product reeds door ons in goede orde retour is ontvangen.

U dient de artikelen altijd in originele en gesloten verpakking naar ons terug te sturen.

 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van retourzendingen, wij raden u daarom aan om via track & trace te verzenden.

 

Retouradres:
Hondzeker
Dr willemdreessingel 119
6836CR Arnhem

 

Levertijd:

Wij streven er naar om alle artikelen zo snel mogelijk te verzenden. Na het ontvangen van de betaling word uw bestelling binnen 3 werkdagen verstuurd, tenzij er een afwijkende levertijd is.
Zodra uw bestelling verzonden is ontvangt u van ons een bericht.

 

Milieu bewust:

Ook wij willen graag ons steentje bijdragen en gebruiken daarom bij het verzenden schone gebruikte dozen om jouw bestelling te versturen.