• Gratis verzending vanaf €50,- binnen Nederland.
  • Gratis verzending vanaf €60,- naar Duitsland en België.

Bedankt voor het bezoeken van de webshop!

 

Over ons:

Februari 2020 is mijn droom eindelijk werkelijkheid geworden! Een eigen webshop en een eigen merk voor hondenvoeding en snacks. Een uit de hand gelopen hobby kan ik het wel noemen. Zelf heb ik een lieve labrador en door deze dame ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in hondenvoeding en hondengedrag. Het begon met verschillende hondencursussen samen met mijn hond tot het volgen van de opleiding kynologisch instructeur.

 

Waarom een webshop Hondenvoeding en Snacks?

Tegenwoordig zijn er steeds meer honden die een allergie hebben voor een bepaald soort ingrediënt in de meeste brokken. Gelukkig zijn er talloze producten die ter vervanging dienen. Maar ik zie ook dat deze producten vaak behoorlijk prijzig zijn. En welke brok moet u dan precies hebben?  Daarin wil ik u graag ondersteunen.

Wij mensen eten tegenwoordig ook gezondere voeding dan een aantal jaar geleden, dus waarom uw hond niet?! Hoe gezonder uw hond, des te langer kunnen jullie van elkaar genieten!

 

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan zou ik het hartstikke leuk vinden om samen met u tot een passende oplossing te komen!

 

 

Tot snel!