• Gratis verzending vanaf €50,- binnen Nederland.
  • Gratis verzending vanaf €60,- naar Duitsland en België.

Bedankt voor het bezoeken van de webshop!

 

Over ons:

Februari 2020 is één van mijn dromen eindelijk werkelijkheid geworden! Een eigen webshop met producten gericht op de hond. Een uit de hand gelopen hobby kan ik het wel noemen. Zelf heb ik een lieve labrador en door deze dame ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in hondenvoeding, hondengedrag en de vachtverzorging. Het begon met verschillende cursussen volgen samen met mijn hond tot het volgen van de erkende opleiding kynologisch instructeur. Toen de diploma's hiervan behaald waren, was het weer tijd voor een volgende stap namelijk De erkende Honden trimopleiding. 
Naast deze webshop heb ik in 2022 mijn eigen trimsalon geopend en werk ik hier met heel veel plezier en passie. 

 

Waarom een webshop Hondenvoeding en Snacks?

Tegenwoordig zijn er steeds meer honden die een allergie hebben voor een bepaald soort ingrediënt. Gelukkig zijn er talloze producten die ter vervanging dienen. Maar ik zie ook dat deze producten vaak behoorlijk prijzig zijn. Met deze webshop wil ik u en uw hond graag producten aanbieden van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wij mensen eten tegenwoordig ook gezondere voeding dan een aantal jaar geleden, dus waarom uw hond niet?! Hoe gezonder uw hond, des te langer kunnen jullie van elkaar genieten!

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan zou ik het hartstikke leuk vinden om samen met u tot een passende oplossing te komen!

 

 

Tot snel!