• Gratis verzending vanaf €50,- binnen Nederland.
  • Gratis verzending vanaf €60,- naar Duitsland en België.
Home » Nieuw

Nieuw in ons assortiment:

De Trixie Advent Kalender 30 x 3,5 x 34 cm is een leuk kerstcadeau voor jouw hond! Deze leuke adventkalender is voorzien van raampjes met daarachter diverse lekkernijen. Elke dag van december, tot de kerst, open je een vakje, zodat je de hond heel december elke dag een lekkere verrassing kunt geven. De adventkalender is van stevig karton en voorzien van een mooie feestelijke print, geheel in kerstsfeer.

- Adventkalender voor de hond
- Perfect kerstcadeau voor jouw lieveling
- Met raampjes met daarachter verschillende lekkernijen
- Open elke decemberdag tot de kerst een raampje om jouw dier met een lekkere traktatie te verrassen

Afmetingen: 30 x 3,5 x 34 cm 

De Trixie Adventskalender is een feestelijke adventskalender voor de hond gevuld met heerlijke hoogwaardige snacks met hoog vleesgehalte, voor elke dag tot de kerst één! Zo worden de kerstdagen dit jaar ook voor jouw hond een feest. Deze leuke adventskalender heeft voor elke decemberdag tot de kerstdag een vakje. Open elke dag het betreffende vakje en trakteer jouw hond op de heerlijke snack van die dag, voor een extra feestelijk gevoel tijdens de feestdagen. De kalender is gevuld met heerlijke lekkernijen van hoogwaardige ingrediënten met een hoog vleesgehalte. Zonder toegevoegde suikers!

- Adventskalender voor de hond
- De perfecte traktatie of cadeau voor de feestdagen
- Met een vakje voor elke dag van december, tot de kerst
- Elk vakje is gevuld met een heerlijke, hoogwaardige snack voor de hond, met een hoog vlees gehalte


De Trixie Xmas Cadeauverpakking Snacks Hond 200 gr is een snackzak voor de hond speciaal voor de kerst, met feestelijke snacks zonder gluten en toegevoegde suikers.
Jij verrast jouw hond deze kerst met deze leuke cadeauverpakking hondensnacks, helemaal in kerstsfeer. Deze feestelijke zak bevat acht verschillende snacks, die naast gezond ook heerlijk zijn om op te kauwen! De snacks zijn glutenvrij, gemaakt zonder toegevoegde suikers en van compact formaat, wat ze de ideale beloning tussen de feestdagen door maakt.

- Leuke snackzak voor de hond voor de kerst
- Met acht snacks, in verschillende uitvoeringen
- In vrolijke kerstkleuren, rood, wit en groen
- In leuke, feestelijke cadeauverpakking

Inhoud: 200 gram 

De Trixie Xmas Cadeauverpakking Snacks is een snackzak voor de hond speciaal voor de kerst, met feestelijke snacks van runderhuid en vlees. 
Jij verrast jouw hond deze kerst met deze leuke cadeauverpakking hondensnacks, helemaal in kerstsfeer. Deze feestelijke zak bevat zes verschillende snacks, van onder andere runderhuid en vlees. Lekker om van te smikkelen en leuk om op te kauwen! De snacks zijn glutenvrij en van compact formaat, wat ze de ideale beloning tussen de feestdagen door maakt.

- Leuke snackzak voor de hond voor de kerst
- Met zes snacks, in verschillende uitvoeringen
- Met onder andere runderhuid en vlees
- In leuke, feestelijke cadeauverpakking

Inhoud: 156 gram 

De Cupid & Comet Zuurstokken Kip van 90 gram zijn feestelijke hondensnacks voor de kerst, uitgevoerd als candycane van buffelhuid omwikkeld met gedroogde kip. 
Voor jouw hond ook een zuurstok in de boom hangen? Het kan met deze leuke candycanes speciaal voor jouw hond, gemaakt door Cupid & Comet. De zuurstokken hebben een basis van buffelhuid en zijn omwikkeld met heerlijke gedroogde kip. Na het oppeuzelen van de kip kan jouw hond lekker kauwen op de buffelhuid, wat het gebit helpt te verzorgen en verveling tegengaat.

- 'Zuurstok' voor de hond van buffelhuid en kip
- Een feestelijke traktatie voor de kerst
- Helpt het gebit te verzorgen

Gewicht: 90 gram

De Cupid & Comet Tennisbal Merry Christmas Grijs is een tennisbal voor de hond met feestelijke opdruk in cadeauverpakking, perfect voor de kerst.
Deze leuke bal is ideaal om samen met jouw hond mee te spelen tijdens de feestdagen! De tennisbal is uitgevoerd in twee kleuren grijs en bedrukt met de opdruk 'Merry Christmas' met de afbeelding van een gewei. De kerstbal komt in een leuke cadeauverpakking met een rode kerststrik.

- Tennisbal voor de hond
- In feestelijke sfeer, met tekst 'Merry Christmas' speciaal voor kerst
- Perfect om samen mee te apporteren
- In cadeauverpakking met strik

Afmetingen: 6 x 6 x 6 cm 

Met dit Sinterklaas pakket word pakjesavond één groot feest voor jouw hond!!

Deze leuke doos is namelijk gevuld met allemaal heerlijke snacks! 

Met deze sinterklaas snackzak word pakjesavond één groot feest voor jouw hond!!

Deze leuke zak is namelijk gevuld met allemaal heerlijke snacks! 

Bullepees 15 cm


Kipwokkel

€ 0,99

Kipwokkel

€ 0,99

De kipwokkel van Petsnack is een heerlijk tussendoortje voor je hond. De wokkel bestaat uit gedraaid wit buffelhuid met een laagje kip. Deze gezonde snack helpt het gebit van je hond gezond te houden. Om de pootjes bij af te likken!

Samenstelling: Gedroogde buffelhuid, kip

Afmeting: ca. 12-13 cm lang

Kauwrol 13 cm

€ 1,99

Kauwrol 13 cm

€ 1,99

Een 100% natuurlijk product van het merk Petsnack gemaakt van de beste kwaliteit buffelhuid. Dit natuurlijke product heeft een laag vetgehalte en bevat geen toevoegingen. Kauwen ondersteunt de tandverzorging van de hond, sterkt het tandvlees en zorgt dat de hond zich niet verveelt. Een schoon gebit zorgt voor een frisse adem!

Samenstelling
Gedroogde buffelhuid

Afmeting: ca. 13 cm / 30 mm

Een 100% natuurlijk product van het merk Petsnack gemaakt van de beste kwaliteit buffelhuid. Dit natuurlijke product heeft een laag vetgehalte en bevat geen toevoegingen. Kauwen ondersteunt de tandverzorging van de hond, sterkt het tandvlees en zorgt dat de hond zich niet verveelt. Een schoon gebit zorgt voor een frisse adem!

Samenstelling: Gedroogde buffelhuid


Afmeting: ca. 25.5 cm / 30 mm

Haringsticks

€ 0,99

Haringsticks

€ 0,99

Deze sticks zijn gemaakt van echte haring en ideaal om als tussendoortje of als beloning aan de hond te geven. Kauwen op deze smakelijke snack helpt bij het verzorgen van de tanden en gaat verveling tegen.

Onweerstaanbaar door de pure geur en smaak!


- Lekkere sticks gemaakt van haring
- Het ideale formaat als beloning of tussendoortje
- Kauwen op deze snack helpt de tanden verzorgen en gaat verveling tegen.

afmeting: 13- 15 cm lang

Deze staaf is gemaakt van de beste kwaliteit buffelhuid en heeft een lekkere harde vulling van zalm. Een puur natuur, gezond tussendoortje! Kauwen ondersteunt de tandverzorging van uw hond, sterkt het tandvlees en zorgt dat de hond zich niet verveelt. 

Afmeting: 25,5 cm

Deze staaf is gemaakt van de beste kwaliteit buffelhuid en heeft een lekkere harde vulling van kip. Een puur natuur gezond tussendoortje! Kauwen ondersteunt de tandverzorging van uw hond, sterkt het tandvlees en zorgt dat de hond zich niet verveelt. 

Afmeting: 25,5 cm

Uitverkocht

De roll sticks zijn heerlijke kauwstaafjes gemaakt van runderhuid. 

Verpakt per 100 stuks

Deze vleesstrips zijn gemaakt van 100% gedroogd eendenvlees. Daarnaast zijn de vleesstrips hypo-allergeen en vrij van granen, gluten, conserveringsmiddelen, geur, kleur en smaakstoffen.Verpakt per 100 gram.

De Trixie Denta Fun Chicken Heart is een zijn smakelijke kauwsnack voor de hond, gemaakt van runderhuid met kip. Deze leuke hartvormige snack is niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens goed voor de hond. Kauwen op runderhuid gaat verveling tegen én helpt bij het verzorgen van het gebit: door de wrijving van de runderhuid langs de tanden worden bacteriën en daardoor tandplak verminderd. Deze uitvoering is extra lekker door het jasje van kip! De Denta Fun Hearts zijn gemaakt zonder toegevoegde suikers en gluten.

- Smakelijke kauwsnack voor de hond
- Gemaakt van runderhuid in een jasje van kip
- Gaat verveling tegen en helpt het gebit te verzorgen 
- Zonder gluten en toegevoegde suikers

Inhoud: 70 gr